Leer koordlopen op Zomerhappening

Zelf leren koordlopen? Het kan! Zomerhappening biedt een cursus aan voor 15 personen, vanaf 12 jaar. In het weekend voor Zomerhappening volgen ze enkele lessen, en ze tonen hun eerste kunstjes boven het vijvertje op 15 augustus zelf!

De koorddansers van Lyapunov – stability in motion – creëren nieuwe speelruimtes. Zij installeren loopkabels, lijnen en touwen op bijzondere plaatsen en maken zo nieuwe paden om te betreden. Hierbij doorkruisen ze leegtes en bouwen ze tijdelijke luchtbruggen. Voor de Zomerhappening op 15 augustus installeren de koorddansers van Lyapunov hun loopkabel over de vijver in het park aan het jeugdhuis Nijdrop. De oversteek gebeurt echter door jou!

Van jong tot oud, koorddansen kan je leren. Het vergt concentratie, motivatie en een beetje durf, echter de voldoening is enorm. De sensaties en indrukken tijdens het koorddansen zijn uniek. Ervaar het zelf en neem deel aan de workshop funambule (koorddansen met behulp van een balanceerstok) onder professionele begeleiding van de koorddansers van Lyapunov – stability in motion. Ga de uitdaging aan en steek tijdens de Zomerhappening de vijver over. We zijn op zoek naar participanten die deel willen nemen aan deze unieke ervaring.

Wil jij deze vijver al koorddansend oversteken?

Concreet:

• Je bent ouder dan 12 jaar
• Je kan zwemmen
• Je bent in staat om een evenwichtsstok vast te houden
• Je volgt de volledige opleiding in het weekend van 12 en 13 augustus. Dit telkens van 9:00 – 16:00. In deze opleiding wordt je de techniek van het koorddansen en de vereisten om de wateroversteek aan te kunnen aangeleerd.
• Je hebt zin en tijd om deel te nemen aan deze unieke ervaring op 15 augustus.
• Je betaalt €75 voor twee dagen cursus, incl. drankjes en broodjesmaaltijd.

 

 

No Comments

Post a Comment