Steun Zomerhappening: koop stickers

U hebt het misschien al opgemerkt; er klopt iets niet in onze plooifolder. Op de plaats waar onze mascottes staan, bevinden zich nu grijze vlakken. Ze hebben echter geen last van een appelflauwte, hun kleurtje moeten jullie zelf nog toedienen! Hoe? Met onze collectie stickertjes. Die kan je als steun aanschaffen.

Zomerhappening is gratis en dat willen we liefst zo houden. Daarom roepen we deze sticker-actie in het leven. Jullie kunnen stickers kopen om de flou vlakken in de plooifolder helemaal te laten blinken, wij kunnen met de centen ieder jaar weer het best mogelijke familiefestival voorschotelen. Mooie deal, toch? Al wie een steunpakketje stickers koopt, maakt trouwens kans op een gesigneerde LP van Kapitein Winokio!

Stap 1:

scoor jezelf een plooifolder

 

Elke Opwijkse brievenbus krijgt een plooifolder in de bus. Daarnaast gaan we ook geregeld langs op markten of grote parkings in de buurt. Of… je krijgt er simpelweg één mee in Nijdrop. Wil je zowel de stickers als een folder in de bus krijgen, geef dan een seintje!

 

Stap 2:

bestel een pakketje steunstickers

 

Simple comme bonjour. Via deze link kan je een pakketje steunstickers bestellen. En als je daar dan toch bent; al jetons voor de bar en eetkraampjes scoren? De stickers worden door ons opgestuurd per postduif!

 

Stap 3:

voeg beiden samen op minutieuze wijze

Nu wordt het moeilijk. De meest delicate fase van het hele proces is aangebroken. Met een haast chirurgische precisie probeert u de stickers over de flou vlakken in de plooifolder te kleven. Fouten zijn niet toegestaan. Falen is verboden.

 

Stap 4:

Tadaa! Klaar!

 

Schitterend resultaat, bravo! Nu maar hopen op die gesigneerde LP. De winnaar wordt getrokken uit de e-mailadressen die stickers bestelden. Succes!

 

No Comments

Post a Comment