Al plannen deze zomer?

Wij wel!

Vorige editie was klein maar fijn, deze keer palmen we opnieuw de Arena in. Drie dagen lang zelfs! Verwacht een drieluik aan zomerpret voor het hele gezin!

Achtergrond.jpg

Wat met Zomerhappening ..?

Woelige tijden achter de rug! Zomerhappening zat echter niet stil...

Midden augustus presenteren we opnieuw een drieluik aan zomerpret voor het hele gezin.

Kom biertjes keuren op de Streekbierenavond, zing mee met Günther Neefs en de Opwijkse harmonie of vertoef een hele dag in het land van Koning August de 15e.
Wegens groot succes is ook de belevingswandeling helemaal terug in een gloednieuw jasje!

Alles uiteraard #coronaproof!

13 augustus

Streekbierenavond

Stilaan een traditie aan de vooravond van halfoogst; Kana en Nijdrop die de handen in mekaar slaan voor een heuse Streekbierenavond! Kom tientallen speciale bieren nuttigen; uitgekozen door de bierliefhebbers van Kana, met liefde geserveerd door Nijdrop.
 
Geniet samen op ons gezellige terras, speciaal voor dit weekend uitgebreid met de sfeervolle arena. De boel wordt op stelten gezet door Die Verdammte Spielerei!

6549.png
rockmuziekfestival-in-de-open-lucht_74855-16233.png

Günther Neefs & harmonie

Als warmste stem van Vlaanderen staat Günther Neefs garant voor een veelzijdig optreden, waarbij de entertainer steeds weer het publiek inpakt met zijn stijlvolle persoonlijkheid. Samen met de muzikanten van Koninklijke Harmonie De Volherding wordt dit een sfeervolle avond die je niet mag missen.

14 augustus
15 augustus

Zomerhappening

Koning August de 15e nodigt iedereen uit op Zomerhappening! Hij slaat de tenten traditiegetrouw op in de arena van park Hof ten Hemelrijk. Iedereen is welkom op deze wondermooie dag, op een mini-versie van ons anders o zo mooie familiefestival. Verwacht een zomers terras, lekkere streekbieren, wonderlijk straattheater en, muzikale acts als Tout Va Bien en The Great Belgian Songbook, kinderanimatie en gezelligheid troef!

Belevingswandeling

Van 15 tot 31 augustus kan je tot slot op avontuur gaan op een interactieve belevingswandeling in het park van Hof ten Hemelrijk. Doorheen de wandeling zal je op enkele stopplaatsen unieke attributen gebruiken! Deze attributen hebben we in een zakje verzameld, en kan je aan €5 verkrijgen in het toeristisch infopunt van Opwijk.

van 15 tot 31 augustus

Later dit jaar...

202485856_1192141664553862_7255326117698878909_n.jpg

zaterdag 28 augustus

Stef Kamil Carlens

Multi-getalenteerde performer met 20 jaar ervaring en heel wat Liefde voor Muziek. Gekend van dEUS, Zita Swoon en zichzelf!

5_Henk_Rijckaert_(c)KREW.JPG

donderdag 18 november

Henk Rijckaert

Try-out van Henks nieuwe show 'Influencer'. Daarin overpeinst hij zijn 'status' als social media-goeroe 😉

Covid-19

Tijdens alle activiteiten worden de corona-maatregelen gerespecteerd. We verwachten van onze bezoekers niet minder dan hetzelfde!

Hou rekening met de tafelbubbels, ontsmet je handen uitvoerig, betaal cashless, draag een mondmasker of blijf thuis wanneer je je minder voelt!

Het zijn harde tijden voor de cultuur, zo ook voor Nijdrop. Steunen kan via het attributenzakje bij de belevingswandeling of via Live2020.

Sympathieke Sponsors

Zomerhappening is een cultuurproject voor artistieke expressie dat mogelijk wordt gemaakt dankzij de ondersteuning van de Vlaamse overheid.

Site - Sponsors-03.png
download.png
 

 Contact

Zijn er nog vragen?

Kloosterstraat 9, 1745 Opwijk
info@nijdrop.be   |   052 35 61 65

Bedankt!