top of page

14u tot 15u

Hallo aarde! Pluk de dag en zing een lied: een lied voor moeder Aarde. Bergen, bomen, oceanen... witte zwanen, zwarte zwanen... Wat een mooie planeet! Stampen met de voeten. Klappen in de handen. We dansen samen door alle landen. Kapitein Winokio bezingt en bejubelt onze moeder aarde en vier deze grote bol de hele zomer lang graag samen met jou.

Het Delle Donne Consort is een internationaal blokfluitensemble bestaande uit vier muzikanten. Het ensemble is enerzijds gespecialiseerd in het historisch repertoire en doen anderzijds actief onderzoek naar nieuwe uitvoeringspraktijken in combinatie met onder andere live electronics. Hun uitgebreide instrumentarium wordt aan elke voorstelling aangepast met oog op het repertoire zodat het publiek kan genieten van een variëteit aan klankkleuren. 

22u30 tot 23u30

Wie Green Onions zegt, denkt automatisch aan twee uur ongedwongen speelplezier. Door hun hedendaagse sound en nog jeugdige gedrevenheid doet deze vierkoppige band hun speelstijl denken aan een live gespeelde DJ-set. Met een non-stop repertoire dat de betere dance-en popnummers uit de periode van de 80's tot nu bevat, speelden zij reeds op honderden locaties in binnen- en buitenland.
Green Onions sttan voor een muzikale totaalbeleving vol energie die niemand onverschillig laat. 

Als vaste waarde mag de Opwijkse jeugdharmonie niet ontbreken op de Zomerhappening. Zij zetten naar goede gewoonte deze dolle dag feestelijk in als opener!

13u tot 13u30

bottom of page