top of page
KW BBBB balon High Res ©INgeVanZomeren.jpg

14u tot 15u

Kapitein Winokio is een gevoelsmens en houdt ervan alle emoties te doorleven, benoemen en bezingen. Voor de allerkleinsten maakt hij tijdens dit swingend zomerconcert emoties tastbaar in de taal die kinderen begrijpen: mèt humor en in een rijkelijk gekleurd muzikaal jasje bezingt hij zowel blijdschap, verlangen, verwondering en vreugde. Maar ook koudwatervrees en krokodillentranen worden zonder schroom al zingend bejubeld. De Kapitein overwint zijn angst en gaat geen enkele emotie uit de weg. Hij viert ze allemaal.
Kom samen met Kapitein Winokio alle emoties bezingen!

Trashbeatz is de milieuvriendelijkste band ter wereld. Zij geven vuilnis een tweede leven door muziek te spelen met instrumenten gemaakt uit afval. Trashbeatz bewijst dat er leuke muziek zit in afval. Recycling met Trashbeatz is leuk! Kers op de taart, samen muziek maken 2 drumstokken, potten, pannen, blokjes, vaten,... Verbreed samen met Trashbeatz je muzikale horizon en beleef een onvergetelijk avontuur. 

Trashbeatz-at-Kerstmarkt-Oostende.jpg

17u tot 18u

Checkpoint Charlie (1).png

22u30 tot 00

Checkpoint Charlie is een coverband die niét klinkt als een coverband! We voorzien een trein aan bekende top-songs van een vétte sound en muzikale hoogstandjes. Bij ons geen disco, geen R&B, geen schlagers... maar wél 'ambiance heruitgevonden': we zorgen dat je de populairste rock, pop en dance meezingt, meedanst, meespringt, meebrult! Het uniform dragen we speciaal voor de ladies. 

Als vaste waarde mag de Opwijkse jeugdharmonie niet ontbreken op de Zomerhappening. Zij zetten naar goede gewoonte deze dolle dag feestelijk in als opener!

13u tot 13u30

bottom of page