top of page

Als vaste waarde mag de Opwijkse jeugdharmonie niet ontbreken op de Zomerhappening. Zij zetten naar goede gewoonte deze dolle dag feestelijk in als opener!

13u - 13u30

wSBpvAqQ.jpeg

14u - 15u

Al 20 jaar lang maakt Kapitein Winokio een muzikaal kleurrijk feest van elke zomer. Deze zomer leert hij de Kampioenen via zijn liedjes niet alleen verschillende culturen kennen, maar ook verschillende smaken! Kapitein Winokio bezingt maïs in Mexico, haalt zoete patat uit Suriname en ijsbergsla op de Noordpool. Jong en oud neemt hij mee op deze swingende culinaire wereldreis! Van noord naar zuid, van oost naar west. Kapitein Winokio is simply the BEST!

Wat of wie is Mek'dr'dr? Een flinke gulp punkenergie gebracht door twee energetische meiden. Met op basgitaar Mien Heyvaert en op keukengerei, tuingerief en slijpschijf (jawel), Sara De Wit. Zien is geloven!

mek'dr'dr jjpp.jpg

16u30 - 17u15

SABRINA_13-04-19_BIG_no_logo__0022-min.JPG

19u30 - 21u

MC Patrick x DJ Scampi = jouw dosis gekdoenerij op foute knallers! Losgaan op classics uit de 90’s was nog nooit zo leuk! Diskobar Sabrina, ook gekend als, ‘de allerbeste party met de meest doordnormale dj’s, te veel confetti en belachelijk veel kostuumwissels. Niet te missen!

Moedertaal is Smoorverliefd op Nederlandstalige muziek. Althans, Dit is wat mijn mama zei. Of ze nu Manon, Belle Hélène of Annabel heet, van Ebbenhout is of een Snollebolleke: ze passeren Allemaal de revue. Watskeburt? Op Zaterdag mag er al eens een Dansplaat gespeeld worden, toch? Vergeet de tijd, kom erbij En dans, ’t is Nu of nooit! Ik neem je mee doorheen een selectie van de grootste Nederlandstalige hits: Spring op De trein met een Broodje Bakpao want we gaan stevig Pompen.

Met een verrassend repertoire, en gebracht, verwent deze vijfkoppige band met kaskrakers die je kan en wil meezingen. Dit is geen Noodgeval, Dit is voor jou!

MOEDERTAAL_01-scaled.jpg

22u30 - 00u

bottom of page