top of page

Het paard blaast, de mist trekt op, muziek begint te spelen. En we zijn vertrokken in volle galop! Hangen in de stijgbeugels geconcentreerde turende gezichten, richten en ... raak! 

Draaimolen Lancelot is een plezierig Middeleeuws steekspel voor kinderen van 2 tot 8 jaar die aangemoedigd worden door de toeschouwers.

VOLLEDIG UNIEK EN HANDGEMAAKT 

Tromgeroffel! Klaroengeschal! Heldhaftige gevechten! Gigantische kastelen! Prinsessen wakker kussen! Bruidsjurken! Ware liefde! Romantiek! Welkom in de zoete dromen van Stok paard prins
Een sprookjesachtige en humoristische voorstelling over avonturen beleven, proberen, falen en opnieuw proberen. Overzoek naar liefde. En die vinden op een plek waar je het eerst niet had verwacht. 

De laatste der drakenhoeders op pad met een springlevend en vuurspuwend drakenskelet. Heer Ottfriedt rijdt met een slapend drakenskelet op een hoge houten kar en houdt regelmatig halt op straathoeken en pleintjes wanneer de draak ontwaakt.

Met een tot de verbeelding sprekende stootkar vervoert een feeëriek vrouwtje het skelet Odil, op zoek naar een laatste rustplaats ergens tussen hemel en aarde. Maar het eigenzinnig gebeente zet toch nog liever éérst een stapje in de wereld.

Deze twee vurige narren laten geen toeschouwer onberoerd. Met hun authentieke vuurkoets banen ze zich een weg doorheen het publiek.

Kartje Kilo brengt Radio Mano Sport in de ether, live en rechtstreeks! Martial en Noël zien in elke publieke beweging genoeg aanleiding om met Radio Mano Sport tot live sportverslaggeving over te gaan. De krakende vinylplaten, jingles en zélfs de reclameboodschappen maken het Radio Mano Sport live radioprogramma helemaal compleet

Gestuurd door de geesten van oudsher, brengen zij een ritueel van rook en vuur. Zij horen het ritme van jullie hartslag kloppen op de maat van de drum in hun handen. Laat jullie meevoeren door het hypnotische vuur van de vuuract Sage

bottom of page