top of page
Schermafbeelding_2023-06-12_om_134321.png

Ahoy Sailors! What shal we do? Guapa verrast jong en minder jong met een vrolijke, grappige hoelahoopact! Ben je na de act nieuwsgierig geworden en kriebelt het om ook eens te proberen? Dat kan! We brengen maar liefst 50 hoepels mee en laten jullie het zelf ontdekken. De twee matroosjes helpen jullie op weg. Jong en minder jong welkom!

Fiesta! Nodigt iedereen uit om gezamelijk een Mexicaanse slinger te maken, en zo een verbinding te scheppen tussen verschillende plekken van het festival. Tijd voor een feestje!

fot5.jpg
ezgif-5-080f9b4cc2.jpg

Fou d'amour vertelt het verhaal van een excentrieke straatclown voor wie het spel der liefde geen geheimen kent. Een playboy avant la lettre in het personage van cupido. Deze amoureuze liefdesengel dompelt je onder in de sfeer van de jaren twintig en bezorgt je kriebels in de buik. Of deze kriebels door de liefde of de lach komen, laten we jullie graag zelf beleven.

Circus Paljasso brengt Perenlicht, een sferische act met een prachtig decor van tractor en perenboom zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Een vuurspuwer, vuurjongleur, vuurdanser en een gezonde portie humor, dit vuurspektakel heeft het allemaal. Daarna word je meegenomen in een mystieke wereld met vuur -en lichteffecten. Fakkels vliegen in het rond en de vuurspuwer maakt het warm voor iedereen. 

vuurspuwen-Palm.jpg

19u30 tot 21u30

Kartje Kilo brengt Radio Mano Sport in de ether, live en rechtstreeks! Martial en Noël zien in elke publieke beweging genoeg aanleiding om met Radio Mano Sport tot live sportverslaggeving over te gaan. De krakende vinylplaten, jingles en zélfs de reclameboodschappen maken het Radio Mano Sport live radioprogramma helemaal compleet

bottom of page