top of page
Algemene bouwwerken P.Artie.jpg

ALGEMENE BOUWWERKEN P.ARTIE
Er mag tijdens de werkuren ook eens stevig gefeest worden. Een werfkeet, een bouwvakker die je voorziet van veiligheidsmateriaal en een groep van minimum 10 personen. Meer is er niet nodig om samen iets te bouwen voor P.artie. De groep mag een unieke blik in een bouwwerfkeet meemaken. Deur toe, lichten aan, valse wand omhoog en het bouwfeestje van je leven kan beginnen.

FUNKY FLUO

Op een werf moet je opvallen! En dat weet Funky Fluo maar al te goed. Uitgedost in een fluo-outfit loopt deze ludieke act rond op Zomerhappening. Vergeet ook niet jouw reflecterende fietssticker van Nijdrop te vragen!

stelten.jpg
20200410102127tv01.jpg

DE TROMMELENDE VUILNISMANNEN

De “mannen van de gemeente” op Zomerhappening aan het werk zien? Ze zorgen er niet enkel voor dat alles proper is, maar doen dat met heel wat getrommel, geroffel en spektakel! Zorg dat je deze vuilnismannen spot!

Circus Paljasso brengt HOT ROD! 

De vuurartiest komt met groots lawaai aangereden. Het blijkt echter toch maar een klein bakje te zijn. Een oude vespa ape lookalike neemt plaats. Alles start vanuit dit bakje. Het vuurdecor wordt opgebouwd en de artiest begint te spelen. Humor en entertainment staan voorop in deze show.

hot-rod-putteke-900x600.jpg
bottom of page