top of page

Info

Het Zomerhappening-weekend gaat door, maar niet in de gekende vorm. We moeten rekening houden met een pak veiligheidsmaatregelen, maar gaan hoe dan ook voor een gezellige tijd. We begrijpen echter dat er nog een pak vragen kunnen opduiken. Hieronder beantwoorden we de meeste, anders kan je terecht in de chatbox!

 • Gaat Zomerhappening door?
  Ja! Al zal dat niet in de gekende vorm zijn. Geen vol park met animatie, straattheater, live acts, foodtrucks, ... We houden het beperkt en gezellig in de arena en op ons terras. Volgens de corona-maatregelen. Verwacht een zomerterras met streekbieren en vertier. Daarnaast breiden we het weekend ook uit met de Streekbierenavond (13 augustus) en een optreden van Günther Neefs (14 augustus).
 • Op 15 augustus zak ik dus af naar het park?
  Nou, mag zeker, maar zorg er wel voor dat je gereserveerd hebt voor ons terras. Dat kan bij 'Reserveren'. Je kan een blok van 4,5 uur voor je bubbel reserveren, aan €3 pp. Reserveren kan van 14u - 18u30 en van 19u - 01u. Beide blokken reserveren is toegestaan. In elk blok zijn er animatie en muziekacts voorzien. Afzakken zonder reservatie heeft geen zin!
 • Tellen kinderen onder 12 mee bij het reserveren van stoelen?
  Ja. Virologisch zijn ze dan wel minder vatbaar, organisatorisch is het simpelweg handig om weten hoeveel stoelen er klaar moeten staan. De cultuurwereld bevindt zich daarnaast in barslecht weer, we kunnen elke €3 dubbel en dik gebruiken.
 • Is er opnieuw een rist foodtrucks?
  Neen. We hebben enkele foodtrucks ter plaatse, maar het aanbod blijft beperkt. Corona-gewijs kan je vanaf je tafel bestellen, waarna de obers de snacks tot bij jullie brengen!
 • Is er kinderanimatie?
  Vanaf 15 augustus kan je de Belevingswandeling te lijf gaan. Op die interactieve trip door park Hof ten Hemelrijk zal je op enkele stopplaatsen unieke attributen kunnen gebruiken! Deze hebben we in een zakje verzameld, en kan je aan €5 verkrijgen in het toeristisch infopunt van Opwijk. Openingsuren daar zijn zaterdag van 10 tot 12 uur en op zondag, brug- en feestdagen van 14 tot 16 uur (op 15 augustus uitzonderlijk van 15u tot 17u!).​ Ook in Nijdrop kan je vanaf 15 augustus terecht voor een attributenzakje; telkens op maandag- en dinsdagvoormiddag of 's avonds op de Zomerbar! Op het terras zelf blijft het qua kinderanimatie beperkt tot enkele acts.
 • Wat als het regent?
  Dan zijn paraplu's geen overbodige luxe! Hoop dus even mee op 28° en 0% neerslagkans!
 • Kan ik mijn zwart geld kwijt op Zomerhappening?
  Daar doet u mee wat u wil, maar wij accepteren enkel cashless betalingen via Bancontact of Payconiq!
bottom of page