Stappers aan!

Zomerwandelingen

Van 15 juli tot 31 augustus kan je drie routes in en rond Opwijk trotseren! Met de kinderwagen of liever een stevige 10 km in de benen? Alles kan met onze drie verschillende routes. Ze starten telkens aan het toeristisch infopunt van Opwijk. Openingsuren daar zijn zaterdag van 10 tot 12 uur en op zondag, brug- en feestdagen van 14 tot 16 uur (op 15 augustus uitzonderlijk van 15u tot 17u!).

Volg de pijltjes!

De kortste route heeft géén plannetje… Maar wel pijltjes! Volg de route met als startpunt het toeristisch infopunt van Opwijk / het petanqueterrein / wandelknooppunt 707. De route loopt doorheen Opwijk centrum en is vlot te doen met de kinderwagen. Veel stapplezier!

Deze route loopt via de knooppunten, met als startpunt het toeristisch infopunt van Opwijk / het petanqueterrein / wandelknooppunt 707. Download (en print) de route hieronder en ’t amusement!

Deze route loopt eveneens via de knooppunten, met als startpunt het toeristisch infopunt van Opwijk / het petanqueterrein / wandelknooppunt 707. Download (en print) de route hieronder en doet dat goed!

Belevingswandeling

Van 15 tot 31 augustus kan je op avontuur gaan op een interactieve belevingswandeling in het park van Hof ten Hemelrijk. Doorheen de wandeling zal je op enkele stopplaatsen unieke attributen gebruiken! Deze attributen hebben we in een zakje verzameld, en kan je aan €5 verkrijgen in het toeristisch infopunt van Opwijk.

Openingsuren daar zijn zaterdag van 10 tot 12 uur en op zondag, brug- en feestdagen van 14 tot 16 uur (op 15 augustus uitzonderlijk van 15u tot 17u!).
​ Ook in Nijdrop kan je vanaf 15 augustus terecht voor een attributenzakje; telkens op maandag- en dinsdagvoormiddag of 's avonds op de Zomerbar van woensdag t.e.m. zaterdag!

Hieronder vind je de route alvast als sneak peek!
De attributen en opdrachten vind je terug in het bovenvermelde zakje.
Veel plezier!

Belevingswandeling---Plannetje-1.jpg