13 - 14 - 15 augustus

Midden augustus presenteren we opnieuw een drieluik aan zomerpret voor het hele gezin.

Kom biertjes keuren op de Streekbierenavond, zing mee met Günther Neefs en de Opwijkse harmonie of vertoef een hele dag in het land van Koning August de 15e.

We hanteren online reservaties op ons terras. De toegang op de Streekbierenavond en het concert van Günther Neefs is gratis, op Zomerhappening vragen we €3 per persoon. Per ticket gaat €1 naar het noodfonds voor de verwoestende brand bij onze buren in de Kloosterstraat!

Het is toegestaan om meerdere blokken doorheen het weekend te reserveren.
Dit jaar zijn er geen apero-boxen, wel foodtrucks ter plaatse!

Zijn er nog vragen?

Check onze FAQ of stel ze in de chatbox!

 • Streekbierenavond
  vr 13 aug.
  Opwijk
  Kom tientallen speciale bieren nuttigen; uitgekozen door de bierliefhebbers van Kana, met liefde geserveerd door Nijdrop. De boel wordt op stelten gezet door Die Verdammte Spielerei!
 • Günther Neefs & harmonie
  za 14 aug.
  Opwijk
  Als warmste stem van Vlaanderen staat Günther Neefs garant voor een veelzijdig optreden, deze keer begeleid door de muzikanten van Koninklijke Harmonie De Volherding!
 • Zomerhappening • 14u - 18u30
  zo 15 aug.
  Opwijk
  Koning August de 15e nodigt iedereen uit op Zomerhappening! Hij slaat de tenten traditiegetrouw op in de arena van park Hof ten Hemelrijk. Iedereen is welkom op deze wondermooie namiddag, met Tout Va Bien als muzikale act. Per ticket gaat €1 naar het noodfonds voor de brand in de Kloosterstraat.
 • Zomerhappening • 19u - 01u
  zo 15 aug.
  Opwijk
  Koning August de 15e nodigt iedereen uit op Zomerhappening! Hij slaat de tenten traditiegetrouw op in de arena van park Hof ten Hemelrijk. Iedereen is welkom op deze wondermooie avond, met The Great Belgian Songbook. Per ticket gaat €1 naar het noodfonds voor de brand in de Kloosterstraat.